New desktop no signal

Phuong Bui - Dec 29, 2017 at 03:49 AM - Latest reply:  Phuong Bui
- Dec 29, 2017 at 08:09 PM
I’ve just built new pc but when i turn on, monitor show no signal. I checked everything such as ram, cord,.. but it still doesn’t word.
My pc:
Cpu: amd ryzen 5 1400
Mainboard: msi b350m gaming pro
Gpu: msi 1050 ti
Psu: evga 500w
Hdd: 1tb blue wb
Case: cooler master rgb lite 5





See more 

6 replies

Reply to this topic
xpcman 18396 Posts Wednesday October 8, 2008Registration dateModeratorStatus January 20, 2018 Last seen - Dec 29, 2017 at 11:34 AM
0
Helpful
1
did you try removing the video card and using the motherboard video output?
Yes, it still no signal :(
Respond to xpcman
ac3mark 8634 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus January 19, 2018 Last seen - Dec 29, 2017 at 11:47 AM
0
Helpful
2
If onboard video not loading, then pull ram and boot. You do have the speaker attached, right? Does the MB beep with no RAM? You did put this together with an ESD strap right?
I dont have speaker attached so I cant check sound. I read I must wait one or two minutes for turning amd ryzen 5 first time . It’s right?
ac3mark 8634 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus January 19, 2018 Last seen - Dec 29, 2017 at 12:37 PM
Without that important troubleshooting piece, it is hard to troubleshoot the issue. It did come with a piezo buzzer, right? It take two seconds to connect it to the board. See the MB diagram for the correct connection!
Respond to ac3mark
0
Helpful
Does anybody help me? I’m so worried
Respond to Phuong Bui