SHUT DOWN AT LOADING SCREEN HELP

dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 02:51 PM - Latest reply: dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen
- Jan 24, 2018 at 04:17 PM
hello gys i have a problem in my computer when i turn it on and giving the windows load logo it shutdown automaticly and i cant turn it on until i unplug and plug the power supply wire.i tried every think i buyed the thermal past i changed rams barrs everythink i tryed safe mode and all the F8 list

Note:
the button of power start blinking

hope you solve my problem thx Comment Ca Marche
See more 

6 replies

Reply to this topic
ac3mark 8846 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus February 23, 2018 Last seen - Updated by ac3mark on 24/01/18 at 03:51 PM
-1
Helpful
5
OK, if the power button is blinking, you have failed hardware (more than likely is the MOBO itself). BY the way re-applying thermal paste WILL NEVER fix a problem with this indication!

dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 04:06 PM
now i must do what?
dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 04:11 PM
when i let the computer in bios it not shutdown it shutdown just when i tape start windows normally
ac3mark 8846 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus February 23, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 04:11 PM
Take it to a technician! Or, take out all of the RAM, and any other boards, and try to boot. Does it beep, or light up? If so, then insert the RAM and try again. Does it act the same? If so, then the MOBO is bad, and there is nothing you can do about it!
dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 04:12 PM
i think its the hard disk because him who gives the operating system
dakitaha 5 Posts Wednesday January 24, 2018Registration date January 24, 2018 Last seen - Jan 24, 2018 at 04:17 PM
it dont beep and and not giving any lights up
Respond to ac3mark