Registration date
August 16, 2016
Last seen
January 24, 2017
Contributions
11
Gender
Male
Location
Kumasi, GHANA
Website
https://www.facebook.com/RichieMiles64
Signature
rglink.network

bluetooth cannot find any device

Hello, i have dell inspire 15(3000series) bluetooth cannot find any device always on searching System Configuration: System Configuration: Windows / Chrome 55.0.2883.87

Pdf now in word document

Hello, I downloaded adobe reader and now all my PDF files is in word and not opening in pdf like it should be. Even my mail i cant open in pdf. Please help. Configuration: Windows 7 / Chrome 50.0.2661.102 Read more

whatsapp on lumia 520

I am failing to access my whatsapp account since yesterday. It keeps asking me to update my whatsapp and when I do it asks me to share and when I do I still can't access. It remains stuck on the share page. Any solutions please?

windows host script error

Hello, im getting this error when i logged into my winodws desktop "C:\users\butt6\AppDAta\RoamingMicrosoft\windows\Start Menu\Programs\Startup\2.6.0.0Microsoft Toolkit.vbs"failed (Access is denied. ). And my applications are not starting automatically like anitvirus used to automatically appear in the taskbar, now i have to open it m... Read more

My icons are not present

Hello i can only see the desktop background no icons are present there and when i press ctrl+alt+del the screen turns black.

Acer Aspire Laptop not Working in Bluetooth,Lan,WiFi,

Hello, My Laptop is not Working in Bluetooth,Lan,WiFi,Wireless Network Conection not suport . Please help me Configuration: iPhone / Safari 4.0

WiFi don't show some 4G wifi connections even if I am standing n

Hello, I have LG D500 LTE my problem is that my phone don't show some 4G wifi connections even if I am standing next to it !! So what's the problem and how it can be solved Thank you Configuration: iPhone / Chrome 51.0.2704.81

Wifi limited (yellow symbol)

Hello, While I connecting WiFi it says limited (yellow symbol). And internet is not connected. How I solve this problem? Configuration: iPhone / Chrome 51.0.2704.81