Chrome and firefox not working [Solved/Closed]

attaullahkhan 6 Posts Tuesday November 29, 2016Registration date December 2, 2016 Last seen - Nov 29, 2016 at 11:14 PM - Latest reply: KY_WD 2072 Posts Thursday October 23, 2014Registration dateCertified CCM ContributorStatus February 28, 2017 Last seen
- Dec 5, 2016 at 05:44 AM
Hello,



sir in my laptop only internet explor is working google chrome and fifox and other browser didnt working they show page (S) unresponsive and pages kills or wait how i fix this problem please solve it
See more 

5 replies

Best answer
attaullahkhan 6 Posts Tuesday November 29, 2016Registration date December 2, 2016 Last seen - Nov 30, 2016 at 11:27 PM
1
Thank you
Thank you much for giving your precious answer its working

Thank you, attaullahkhan 1

Something to say? Add comment

CCM has helped 1813 users this month

KY_WD 2072 Posts Thursday October 23, 2014Registration dateCertified CCM ContributorStatus February 28, 2017 Last seen - Dec 1, 2016 at 11:12 AM
You made my day!!! :)
KY_WD 2072 Posts Thursday October 23, 2014Registration dateCertified CCM ContributorStatus February 28, 2017 Last seen - Nov 30, 2016 at 11:41 AM
0
Thank you
Hi there attaullahkhan,

Here are my ideas on how to make the browsers work:
1. Clearing the caché from both of the browsers.
2. Reinstalling the browsers
3. Install all the necessary updates on your laptop regargind the operating system
4. Make a system check or even scanning of the HDD against viruses and malware.

Hope any of these helps. Good luck!
attaullahkhan 6 Posts Tuesday November 29, 2016Registration date December 2, 2016 Last seen - Dec 1, 2016 at 08:58 PM
Sir still problem is same :-( chrome show aw snap this err what i do
KY_WD 2072 Posts Thursday October 23, 2014Registration dateCertified CCM ContributorStatus February 28, 2017 Last seen > attaullahkhan 6 Posts Tuesday November 29, 2016Registration date December 2, 2016 Last seen - Dec 5, 2016 at 05:44 AM
Hi again,

I'm sorry to hear that! :( Well, let's try something else. Restart the PC and enter the Safe mode while booting. There, you must navigate to the Command prompt console and enter the following command:
sfc /scannow
Press Enter and tell me what happened after the test. Also, if you have tried the steps mentioned in my previos post, please tell me if they did give you any results.

Cheers.