Network Issue

Closed
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015 - Aug 10, 2015 at 02:20 AM
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015 - Aug 11, 2015 at 12:55 AM
Hello,

"DNS_PROBE_NOT_FINISHED_BAD_CONFIG". Am getting this error message while am browsing internet. Actually, our preferred DNS server is 192.168.1.12. But, last few weeks onward all users getting network error issues. Once i restart the router, then it will work properly. So how to resolve this issue? Our company server address is 192.168.1.12. Most of user connected through Ethernet cable. and few of them connected through wireless. So please help me..

2 replies

Blocked Profile
Aug 10, 2015 at 09:24 AM
Hello,

is the DNS server on a Windows server or the router?

What is giving you that error?
0
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015
Aug 10, 2015 at 09:29 AM
windows server 192.168.1.12 and router default gateway 192.168.1.1
0
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015
Aug 10, 2015 at 09:33 AM
Preferred DNS server 192.168.1.12 and default gateway 192.168.1.1
0
Blocked Profile
Aug 10, 2015 at 09:50 AM
What DNS forwarders are you using on the DNS server?

What is the make and model of your router?

Can you turn off route hints on the DNS server too.
0
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015
Aug 11, 2015 at 12:50 AM
Linksys E2700 Dual Band Router
0
kcshameer89 Posts 43 Registration date Monday August 10, 2015 Status Member Last seen November 10, 2015
Aug 11, 2015 at 12:55 AM
192.168.1.250
0