Can connect but not browse [Closed]

Report
Posts
1
Registration date
Saturday November 28, 2015
Status
Member
Last seen
November 28, 2015
-
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020
-
I dont alot about this so please forgive me if i am confused on what you say.I just system restored a windows xp home edition that is connected through an ethernet cord now and it says im connected but it wont let me browse.I can open an ebay app and it works then ill search something on ebay and it says operation aborted and kicks me off.I have also tried it on safe mode with no luck.Any help would be appreciated,thank you

1 reply

Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Hello,

Try this 1

1) First check if you are able to ping.

Click on Start --> Run --> Type cmd and press Enter.

"Command Prompt" will be opened. Now enter the below command

ping www.google.com --> Press Enter

Make sure that you receive the reply messages.

2) If the problem still exists then open the command prompt once again

and enter the below command

netsh int ip reset resetlog.txt

Press "Enter" --> Reboot your computer.

3) If the problem still exists then make sure that proxy server is not

selected.

Right click on the "Internet Explorer" icon --> Click on "Properties" --->

Click on "Connections" tab --> Click on "LAN Settings" button. In that

window uncheck all the options, if you notice any option selected.

4) Temporary disable your Firewall/Antivirus and check if you are able to

browse.

Good Luck

Subscribe To Our Newsletter!

The Best of CCM in Your Inbox

Subscribe To Our Newsletter!