Just upgrade with new ram and comp wont reboo

Closed
hone26 Posts 9 Registration date Thursday April 30, 2009 Status Member Last seen June 13, 2009 - May 1, 2009 at 05:44 PM
hone26 Posts 9 Registration date Thursday April 30, 2009 Status Member Last seen June 13, 2009 - May 2, 2009 at 07:11 PM
Hello,
just upgraded with new ram pretty much identical to ram that was in comp tried all combo's ,its a amd 64x2 Athlon it had 2x 3301 HYNIX 512 MB pc 3200 DDR 400 ,the New RAM has DDR 400 512 MB pc 400 and still getting continuos long beep sounds ,Please help . got the ram from where i brought comp , they are closed till monday thanx
Related:

3 responses

hone26 Posts 9 Registration date Thursday April 30, 2009 Status Member Last seen June 13, 2009 3
May 2, 2009 at 07:06 PM
try that replaced and pushed in till clicked tight an still beeps with the brand new ram also
Highway72 Posts 233 Registration date Thursday April 2, 2009 Status Member Last seen July 16, 2009 11
May 2, 2009 at 01:43 AM
Reset the bios on the motherboard, it may redetect...otherwise check mobo manual for possible dip switch settings if its an old pc.
hone26 Posts 9 Registration date Thursday April 30, 2009 Status Member Last seen June 13, 2009 3
May 2, 2009 at 07:11 PM
if i have to reset bios 1st of all comp wont boot up as for mobo hmm i have a manual somewhere comp is three years old also will try thanx but if comp is not rebooting can i go any further cheers
0
kingme Posts 10 Registration date Monday January 19, 2009 Status Member Last seen June 11, 2009 2
May 2, 2009 at 08:00 AM
hi,
this may be due to loose connection between the motherboard and the RAM pins.
remove the RAM and then plug it again.
if the problem persists, then the RAM may be faulty.