Internet explorer cannot display the webpage

Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
Hello,
Iv just reset my whole laptop which is Sony vaio as my laptop wasn’t working and it went blank after logging in so I reset the whole thing and erased everything aswell, after about an 1hour of process iv come to my home page of my laptop and iv accssed the internet aswell, when I go into internet explorer or if I want to install something it keeps on saying ‘internet explorer cannot display the webpage’ iv tried to access the internet and some other things but it’s not working at all and i don’t know if this is due to the whole new setup! Please send me a solution
Thanks
:)
See more 

Your reply

1 reply

Posts
50353
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
February 20, 2019
20163
0
Thank you
Hi

What is your operating system?

Aside from the webpage not displaying, is your internet connected? What kind of internet connection do you have?
Asmithaashok
Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
Yes my internet is connected and is connected through virgin, but my internet is working now but when I go on to a website for e.g. downloade google chrome, when I press download chrome it’s not letting me click the button to download...what do I do?
Ambucias
Posts
50353
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
February 20, 2019
20163 > Asmithaashok
Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
What browser are you using now?

I detest Chrome, always full of bugs. I use Firefox.
Ambucias
Posts
50353
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
February 20, 2019
20163 > Asmithaashok
Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
Never mind, I see that you are using IE.

Just reset your IE

Here is how:

https://support.microsoft.com/en-ca/help/17441/windows-internet-explorer-change-reset-settings
Asmithaashok
Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
I already have, but when I’m trying to use a website it gives me all kinds of nonsence, like on YouTube it’s saying ‘we’re sorry but your computer or network may be sending automated queries.’ And on some other sites it has this symbol at the top saying ‘TRUST’ with an x next to it and when I try clicking the x it takes me to a site saying sorry unavailable...my internet explorer is so messed up:(
Ambucias
Posts
50353
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
February 20, 2019
20163 > Asmithaashok
Posts
5
Registration date
Saturday March 3, 2018
Last seen
March 3, 2018
-
Try this

1. Click Start
2. Click Run
3. Type cmd
4. Click Ok
5. In the Black Command Box Type: netsh int ip reset c:\resetlog.txt
6. Hit Enter Key
7. Restart the computer and try to log in and browse the Internet. If the problem persists, continue using these steps.
8. Click Start
9. Click Run
10. Type cmd
11. Click Ok
12. In Black Command Box Type: netsh winsock reset
13. Hit Enter Key
14. Restart Computer
Respond to Ambucias