PC boots up but no signal on the monitor [Closed]

Report
-
Posts
3
Registration date
Monday September 3, 2018
Status
Member
Last seen
September 4, 2018
-
Hello,
So i just built a new pc from scratch, although i left my old hard drive in there.My pc seems to be booting up fans lights etc are getting power but monitor no signal.I tested the monitor with my laptop to check if it works and it does work.Then i opened the case replaced ram to different slots, cleared BIOS and checked for any loose cables.But my monitor still had no signal.What can i do?Any
suggestions would help thanks!

My specs are:

Ryzen 3 2200g

Asrock AB350M PRO4

Maxwell 500w psu

Corsair Vengeance 8GB DDR4

Western Digital 500gb

Amd R9 270x (MSI)


Ps: since my hard drive is old it has windows 7 dont know if it means anything.

1 reply

Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
1,752
If you switched from a Intel CPU to a AMD CPU. It will probably not boot to Windows from the old hard drive. You will need to re-install Windows.

Good Luck
1
Thank you

A few words of thanks would be greatly appreciated. Add comment

CCM 2942 users have said thank you to us this month

Posts
3
Registration date
Monday September 3, 2018
Status
Member
Last seen
September 4, 2018

My old cpu was amd too.And I did try to reinstall windows but it still won't work
Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
1,752
did you try removing the video card and using onboard motherboard video?
Posts
3
Registration date
Monday September 3, 2018
Status
Member
Last seen
September 4, 2018

Yes I have tried that too.

Subscribe To Our Newsletter!

The Best of CCM in Your Inbox

Subscribe To Our Newsletter!