Pc freezes, replace with a new MOBO still no signal monitor

Report
Posts
15
Registration date
Friday July 5, 2019
Status
Member
Last seen
July 5, 2019
-
lDarky
Posts
15
Registration date
Friday July 5, 2019
Status
Member
Last seen
July 5, 2019
-
Ok, so I have a problem with my PC. In one night I was browsing on Google and then suddenly my PC freezes. I restarted it from the power button from the PSU and then I turn it on, he worked. After let's say 30min the PC freezes again but this time when I tried to reopen it , the components were on but the PC didn't give signal to monitors. I was at a local PC repair shop and they tell me that the MOBO is the issue (I had some bend socket pins), but the things is that my PC worked for 1 year with that 2-3 bend pins. I gave the MOBO to the warranty and now I got a new one, but I still have the same problem, no signal. Before all this, my PC when turned on I could hear how is booting, but now is just turning on , without doing anything.
Recently I bought another RAM , and then I boost both RAMS to 2666. But I didn't have any problems, and after 2 weeks my pc isn't working anymore (no signal) The last thing I did I used a stick to reactivate the key (Windows), could be this from a virus ? I used the same stick in past but I didn't have any problems. (Not sure if this is the problem)


I tried all the ways to fix it

-One RAM stick
-Unplug the power cord and hold the power button for 30sec-1min
-Remove the CMOS Battery for a night,(ik also is good for only 10 min)
-Tried without GPU, RAM , HDD , SDD .
-I clean even the PC.

Specs:
i5 - 8600k
GTX 1060 6gb

28 replies

Posts
13031
Registration date
Monday June 3, 2013
Status
Moderator
Last seen
October 11, 2019
1577
So you overclocked the CPU? What does the BOOST the RAm mean?
lDarky
Posts
15
Registration date
Friday July 5, 2019
Status
Member
Last seen
July 5, 2019

Yep, but like I said, my pc is not giving any signal to monitor, I can't access nothing, my keyboard and mouse doesn;t work. Before all this happen when I turned my PC on I could feel it booting but now is just turning on without doing anything. I can't reverse to the original configuration. If you have discord add me, we can talk there, and is easier:XXXX
ac3mark
Posts
13031
Registration date
Monday June 3, 2013
Status
Moderator
Last seen
October 11, 2019
1577
The original HARDWARE CONFIG? You cant put the hardware back together?

BTW, I do have discord.....just not prepared to disco my server.
lDarky
Posts
15
Registration date
Friday July 5, 2019
Status
Member
Last seen
July 5, 2019

What do you mean with the hardware back together ? They are already connected . But like I said no signal
ac3mark
Posts
13031
Registration date
Monday June 3, 2013
Status
Moderator
Last seen
October 11, 2019
1577
Do You have the new RAM in?
lDarky
Posts
15
Registration date
Friday July 5, 2019
Status
Member
Last seen
July 5, 2019

Well first when I built the pc I had one RAM 2133 fz, and after one year I put another one and then rise the fz to 2666, But the things is after 2-3 weeks the pc freezes, first I restarted, worked. But the second time when we freezes (after 30min), was the end. In this 2-3 weeks with the 2666fz RAM the pc worked perfect, games were faster. It was like it should be, normal.