Wireless Connection ok IE Browser not working

Closed
ALLY - Sep 9, 2008 at 09:44 AM
dawooddoe Posts 404 Registration date Saturday February 21, 2009 Status Member Last seen November 12, 2010 - Nov 14, 2009 at 08:38 AM
Hello,

I did a system restore on my laptop and now cannot connect to the internet. I use someone elses wireless connection and didn't have a problem before. I show that I have an excellent wireless connection. Can someone help me please? Thanks.
Related:

3 replies

i had the same problem. i reinstalled my router onto my computer and now it works perfectly!
3
Schack Attack
Nov 23, 2008 at 02:52 PM
I'm having the same problem have you fixed it
1
ericssionz Posts 13 Registration date Wednesday January 28, 2009 Status Member Last seen April 25, 2009 3
Jan 31, 2009 at 09:27 PM
Hello,
try to configure ur network proxy and port in the connection setting option in tools,tell me ur network proxy and port and also tell me u r using wireless network from mobile ,wireless dialup or broadband .
0
andie > ericssionz Posts 13 Registration date Wednesday January 28, 2009 Status Member Last seen April 25, 2009
Nov 14, 2009 at 04:07 AM
My laptop is DELL VOSTRO 1310. I was browzing yesterday but today it is showing that it its connected but i cant browse the web pages. Please help me!
0
dawooddoe Posts 404 Registration date Saturday February 21, 2009 Status Member Last seen November 12, 2010 109
Nov 14, 2009 at 08:38 AM
You can have a look on this wireless network troubleshooting tips article, maybe can help you.
0