Starting Problem

Closed
prabhu_knife@yahoo.com
Posts
4
Registration date
Tuesday January 19, 2010
Status
Member
Last seen
January 27, 2010
- Jan 19, 2010 at 11:49 PM
prabhu_knife@yahoo.com
Posts
4
Registration date
Tuesday January 19, 2010
Status
Member
Last seen
January 27, 2010
- Jan 27, 2010 at 10:24 AM
Hello,
My Pc has a no display problem. when i switch it on and off for three times or four times, i get the display.
Changed the ram,changed the smps but its repeatedly comes like that.
Its a P4/1.90ghz/1gb RAM/XP -os
reply me immediately
Thanks in advance

4 replies

Blocked Profile
Jan 20, 2010 at 03:30 AM
Dear Sir,

Please be clear about the problem for your post is rather

confusing.

Thank you.
0
prabhu_knife@yahoo.com
Posts
4
Registration date
Tuesday January 19, 2010
Status
Member
Last seen
January 27, 2010

Jan 20, 2010 at 04:45 AM
Dear Sir/Mam,
The system is working properly, but when i want to start the pc in the morning,it comes no display. After i switch it on and off the cpu button for three or four times, i get the display.
0
Blocked Profile
Jan 20, 2010 at 04:55 AM
Dear Sir,

Please consider removing the power supply cable from the monitor and

get the static electricity discharged completely and then plug it back and

turn it on.

Thanks.
0
prabhu_knife@yahoo.com
Posts
4
Registration date
Tuesday January 19, 2010
Status
Member
Last seen
January 27, 2010

Jan 27, 2010 at 10:24 AM
Dear friends,
My Pc has a no display problem. when i switch it on and off for three times or four times, i get the display.
I tried by Changed the ram,changed the smps but its repeatedly comes like that.
Its a P4/1.90ghz/1gb RAM/XP -os.

One of ur frd told. it may be a static electricity,so i unplugged both monitor cable & power cable.


but

the problem continues


Plz help me
0