I can't open some software

[Closed]
Report
Posts
2
Registration date
Friday December 13, 2013
Status
Member
Last seen
July 6, 2015
-
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
-
The title says it all. But to be specific, my problem is with Auslogics Boostspeed and Google Chrome.

Trying to open Auslogics, this thing pops-up:


I assumed it was a malware, but scanning my computer with Windows Defender returned with nothing harmful to report. I'm presently re-installing the program.

As for Google Chrome, whenever I try to open it, a pop-up appears saying it cannot find the application, even when I opened it from the very directory and not through the shortcut. I tried re-installing it, but the problem persists.

Any response will be much appreciated. Thanks. :]

1 reply

Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,141
Hi

It's not necessarily a virus.

Let us know once you have reinstalled the application.

Ensure you get the app from a reliable source such as this:

https://ccm.net/download/download-10028-auslogics-boostspeed
Posts
2
Registration date
Friday December 13, 2013
Status
Member
Last seen
July 6, 2015

I've reinstalled the application, and the same thing happens. I also got my app from that link.
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,141 >
Posts
2
Registration date
Friday December 13, 2013
Status
Member
Last seen
July 6, 2015

Did you first uninstalled the version you had?