You Tube ... no video, only sound. [Solved/Closed]

Chenoli - Mar 20, 2011 at 03:32 PM - Latest reply:  mattman
- May 17, 2018 at 04:06 PM
Hello,


... PROBLEM SOLVED!!! ... I right clicked on You Tube's blank square (black or white) and clicked on "Report playback issue" ... I did and that took me to the following page:

http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=1209379
... where I found an explanation about Adobe ... bla, bla, bla and the following:

"While we work with Adobe to smooth out these kinks, the following steps will allow you to disable hardware-accelerated playback: "

1 Right-click in the middle of the video below (or on the on the video you're having issues with)
2 Click Settings
3 Click the left-most tab
4 Uncheck the 'Enable hardware acceleration' checkbox to disable hardware acceleration.
5 Refresh the page

and that's it!

See more 

9 replies

Best answer
8
Thank you
For those using Chrome: Go to Settings -> Show Advanced Settings (scroll all the way down and click the text to expand) -> System -> Untick "Use hardware acceleration when available".

The steps for other browsers should be similar, but Google if you can't find it.

Thank you, Eninya 8

Something to say? Add comment

CCM has helped 1882 users this month

bionik 4523 Posts Thursday August 19, 2010Registration date August 3, 2016 Last seen - Mar 20, 2011 at 03:41 PM
-1
Thank you
Thank you for your suggestion.
-2
Thank you
thanks
-2
Thank you
thanks a lot, you helped me a lot to solve my problem
-3
Thank you
thank you so so much bro....
Crawfinator73 - Mar 20, 2014 at 12:19 AM
-5
Thank you
Thank you!
This problem was driving me crazy.