Windows 7 "Duplicate" function not working

Closed
flspy Posts 1 Registration date Monday July 23, 2012 Status Member Last seen July 23, 2012 - Jul 23, 2012 at 02:20 PM
flspy357 Posts 1 Registration date Wednesday April 10, 2013 Status Member Last seen April 10, 2013 - Apr 10, 2013 at 05:18 PM
Hello,

I have a Dell Precision M4600 Windows 7 PC with an HDMI port that I connect to a Samsung HDTV running 1080p.

I can't use the "Duplicate" function. I can use "Extend" and "Projector Only" with no problems.
So I can view web pages, movies, etc. I just can't view them on both my Laptop Screen and my HDTV at the same time. It is especially odd the "Extend" is working.

Any suggestions?

Related:

2 responses

Jean-Fran├žois Pillou Posts 18707 Registration date Monday February 15, 1999 Status Webmaster Last seen February 16, 2023  
Jul 23, 2012 at 03:57 PM
Hi, What's you graphics card ?

According to Dell, it could be either AMD or NVIDIA : https://www.dell.com/en-us/work/shop?showMessage=1
0
Nvidia
0
Jean-Fran├žois Pillou Posts 18707 Registration date Monday February 15, 1999 Status Webmaster Last seen February 16, 2023  
Jul 24, 2012 at 12:19 PM
Are you using the latest drivers from DELL ? http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/DriverDetails/DriverFileFormats?driverID=90NCK&FileId=2964784034&productCode=precision-m4600&urlProductCode=False
0
flspy357 Posts 1 Registration date Wednesday April 10, 2013 Status Member Last seen April 10, 2013
Apr 10, 2013 at 05:18 PM
I was finally able to fix the issue. I updated the Nvidia driver. And it sounds like I have the same setup as you. Samsung HDTV, M4600 with the 20o0M Quadro Nvidia card.

The update for the Nvidia board was dated March 2013. But you MUST download it from Nvidia- the Dell driver updater does NOT find it! Good one Dell!

So much for Dell telling people it wasn't possible.

Incidentally, I ran a VGA cable with an integrated audio cable and it cloned the desktop with no problems at all. I just wanted an HDMI for the higher resolution and integrated sound.
0