No audio output installed (win7) !!!?!?!??!?

Closed
Report
-
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
-
Hello,
I have been doing solution for a month and I uninstalled the sound(realtek audio)and then scan,not working,then I install the realtek in the internet,still not working,I disable it then enable,STILL NOT WORKIN!! It says it is ready after uninstall,restart,it scanned,says its ready,but NO sound. Heh,just a waste of time,I hope that you guys have an answer,thank you......

the sound(realtek) is still in the device manager but,JUST NOT WORKING,tried everything..


1 reply

Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,274
Hi

What is your computer make and model?

What is your sound card's make and model ?

What is your operating system?

intel celeron B800@1.50GHz
Lenovo:6gb ram
Intel(R) HD Graphics
Type:DDR3
Channel#:Dual
Technology:32nm
package:socket 988B rPGA
Family:6
Model:A
What else?
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,274 > BlazeSandwich
What is your sound card's make and model ?
What is your operating system?

I have two audio,conexant smart hd audio and intel audio,x64 bit,I have two cpu,one is intel hd graphics and amd radeon,im writing this on a phone,so tell me,if i didnt put it right
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,274 > BlazeSandwich
You write that you have two CPU's now I don't know which one has the problem.

Normally you must install the driver according to the manufacturer's specifications and according to your operating system. If your computer is home built, you must get the driver according to the audio card's manufacturer and operating system.

From what I gather, your cpu is Levolo, go the Levolo web site and make a search according to the model.

Sorry but you are confusing me.

That's all I can do.