PC Boots, but monitor shows nothing

[Closed]
Report
-
 cmptr14 -
Hello, OK, so I am facing a problem. When I turn on the computer my monitor receives no signal. The power light comes on, the fan start and continue. There is no POST beeping or Windows sound. I removed the memory and the motherboard beeped. I cleared the CMOS jumper and it doesen't seem to have done anything. Any advice?

Specs:
C2D EVGA NFORCE 680I SLI 775 Motherboard
INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ
320GB SATA II 3GB 16MB 7200RPM HD
1G DDR2 PC6400 MEMORY
CREATIVE X-FI XtremeGamer Soundcard
EVGA GEFORCE 8600GTS 512MB PCI-E, 2 SLI enabled
THERMALTAKE TOUGH POWER 600 WATT Powersupply
Sony CDRW drive
Sony DVRW drive

4 replies

MY COMPUTER BOOTS BUT THE MONITOR DISPLAYS NOTHING
19
Thank you

A few words of thanks would be greatly appreciated. Add comment

CCM 2821 users have said thank you to us this month

in my opinion i'd say that if your monior is on condition then it is definately the motherboard problem.
This may occur if you have cleared the bios while system receive the power.
this is happening to me and hapened tom my friend. My friends problem was the motherboard. I dont know what mine is but has the symptomes of a cracked motherboard.
Posts
3
Registration date
Wednesday April 15, 2009
Status
Member
Last seen
June 6, 2009
1
hi,
try another RAM and see the result.
or this may be a power supply issue as well.
It's not the RAM - I've checked. It may very well be the power supply, but how can I tell short of getting a new one? As of now when I pwer up the computer, all fans turn on, and the LEDs in the motherboard, drives, and videocard all light up.