Audio device pls help

Closed
smaccer
Posts
6
Registration date
Tuesday June 30, 2009
Status
Member
Last seen
July 8, 2009
- Jul 1, 2009 at 07:00 AM
smaccer
Posts
6
Registration date
Tuesday June 30, 2009
Status
Member
Last seen
July 8, 2009
- Jul 1, 2009 at 06:13 PM
Hello,
i formatted my computer into windows xp sp3.. sounds won't play and it says no sound device so i installed vinyl audio deck.. sounds went back and i can already play music on my media player BUT THE MUSIC SOUNDS LIKE CHIPMUNKS SINGING..pls help me.. my system model is optiplex gx150 and the system type is x86- based pc.. I hope you can help me bring the music back to its normal sound.. thanks in advance.. MORE POWER!

2 replies

closeup22
Posts
8924
Registration date
Friday May 15, 2009
Status
Member
Last seen
October 7, 2010
2,109
Jul 1, 2009 at 09:39 AM
Dear Sir,

If you are having this sound problem you should configure the song speed on media player.
Go in Play speed settings in the enhancement menu then select normal!!

Thanks
0
smaccer
Posts
6
Registration date
Tuesday June 30, 2009
Status
Member
Last seen
July 8, 2009

Jul 1, 2009 at 06:13 PM
Hello,
This is what happened..eversince I formatted my computer all the sounds whether it is a movie or a song sounds like chipmunks.. The enhancements on my media player is set to normal.. If I go to a site where I can listen to music or watch a movie it still sounds like chipmunks..

Please help me solve this problem.. I can't enjoy listening to music and watching movies in my computer because of this problem..

My system model is optiplex gx150 and the system type is x86- based pc.. Thanks in advance.. God Bless!
0
smaccer
Posts
6
Registration date
Tuesday June 30, 2009
Status
Member
Last seen
July 8, 2009

Jul 1, 2009 at 06:02 PM
Hello,
Eversince I formatted my computer all the sounds whether it is a movie or a song sounds like chipmunks.. The enhancements on my media player is set to normal.. If I go to a site where I can listen to music or watch a movie it still sounds like chipmunks..

Please help me solve this problem.. I can't enjoy listening to music and watching movies in my computer because of this problem..

My system model is optiplex gx150 and the system type is x86- based pc.. Thanks in advance.. God Bless!
0