Dell M1530 Bios pwd from Dell does not work

Solved/Closed
detlucas Posts 2 Registration date Wednesday June 30, 2010 Status Member Last seen August 16, 2010 - Aug 16, 2010 at 09:22 AM
Ambucias Posts 47310 Registration date Monday February 1, 2010 Status Moderator Last seen February 15, 2023 - Aug 19, 2010 at 05:02 PM
Hello,
Hello all, I have a Dell XPS M1530 laptop with a BIOS password installed. The password I believe to be correct does not work. I contacted Dell and they provided the backdoor BIOS password.

My service tag is 97T6NF1-595B. Dell sent me "dio27p6r" to try. I have used a second keyboard and an external keyboard. Still says invalid.

This password does not work. I was hoping someone on this board could provide some wisdom or a direction to try since this is not working. I really appreciate you taking the time to read this post and any help would be greatly appreciated. Thanks for your time.


Related:

2 responses

xpcman Posts 19530 Registration date Wednesday October 8, 2008 Status Contributor Last seen June 15, 2019 1,825
Aug 16, 2010 at 12:26 PM
I notice the "o" is it a zero or an alpha O?

Perhaps you should call Dell for clarification.

Good Luck
Ambucias Posts 47310 Registration date Monday February 1, 2010 Status Moderator Last seen February 15, 2023 11,165
Aug 19, 2010 at 05:02 PM
Hello Detlucas,

I hope that Dell gives you the solution you are seeking.

Please note that Kioskea cannot help you any further with you system's password.

https://ccm.net/faq/9201-why-ccm-doesn-t-recover-lost-passwords

Regards