Monitor won't receive signal from PC [Solved/Closed]

Vustom 3 Posts Wednesday May 25, 2011Registration date May 25, 2011 Last seen - May 25, 2011 at 08:13 PM - Latest reply: Vustom 3 Posts Wednesday May 25, 2011Registration date May 25, 2011 Last seen
- May 25, 2011 at 09:19 PM
Hello,
I am looking for advice on how I can solve my monitor from not receiving any signal from a old PC of mine, I'll try and explain what happens so you have a better idea of what's happening.

Firstly, I've setup the PC correctly and all of the cables are firmly and correctly plugged in. VGA cable, Power cord cable, USB Wireless mouse/keyboard adapter)

When I start the PC, there's a beep that lasts 1 to 2 or so seconds and when I look at the monitor while the PC is turning on there doesn't seem to be any error message and the monitor light stays orange.

The PC seems to sound fine but If I remember correctly the last time I used the PC it didn't make a beeping noise when I turned it on, and It's not the monitor as I'm using the same monitor for another computer, but I have also tried a spare monitor and I got the same result. Since the last time I've used this spare PC I have moved houses, and I have taken the casing off to clean the inside of it with a slightly damp cloth.

I hope I've given you enough information to help me and I thank you in advance for helping me with this problem.
See more 

2 replies

Best answer
Vustom 3 Posts Wednesday May 25, 2011Registration date May 25, 2011 Last seen - May 25, 2011 at 09:10 PM
4
Thank you
I found the RAM and I took it out and gave it a wipe with a dry cloth (It was really dusty.) and I put it back in the same slot, I still couldn't get the display on the monitor to work so I took it out again and tried the other slot, it is the same result as before, so I don't think it's the RAM..

Thank you, Vustom 4

Something to say? Add comment

CCM has helped 1736 users this month

Vustom 3 Posts Wednesday May 25, 2011Registration date May 25, 2011 Last seen - May 25, 2011 at 09:19 PM
0
Thank you
I got it working!

This thread can be closed now. C: