Internet is fine. I start browsing, it dies.

[Closed]
Report
Posts
1
Registration date
Monday October 1, 2012
Status
Member
Last seen
October 1, 2012
-
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
-
Hello,




Windows 7, 64 bit. Connected through router. Internet works fine. There are downloads and updates going on, no problem. The moment I start browsing, everything goes down and there's no browsing or downloading or any activity. It remains this way for a few minutes then comes back up. It keeps happening over and over again.

I'd really appreciate any help I could get for this strange problem.

2 replies

Posts
25
Registration date
Friday September 21, 2012
Status
Member
Last seen
October 21, 2012

Dear .. have you tried to browse via another browser ? like Mozilla or Chrome .
Posts
47367
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,142
Hello,

1. Is this recent ?

2.Does it occur everytime you wish to browse ?

3. What are your computer's specifications ?

4. Is the router on cable or DSL ?

5. How many computers connected to the router and working at the same time ?

6. What is your OS ?

7. What do you use as a browser ?

8. How often do you clean your cache and delete temporary internet files ?

9. How many applications open in the background when you boot?

10. Do you have an antivirus or security suite ? If so, what is it ?

Yes, you must answer all of the above before I can pinpoint the problem.