Problem with the WiFi connection DNA-A211

Closed
Ajay5530 Posts 3 Registration date Monday March 31, 2014 Status Member Last seen April 1, 2014 - Mar 31, 2014 at 11:49 AM
 Blocked Profile - Apr 1, 2014 at 01:34 PM
Hello,



I am using DNA-A211 type 1 modem for the broad band connection.
When I connect through wireless then the status shows that it is successfully connected.
The speed is 54 mbps. But the problem is that I cannot surf any page.

Please help me fixing this problem.

Thank You, please help me .

5 replies

Blocked Profile
Mar 31, 2014 at 04:41 PM
Ok, hang in there. What instruction did you follow when you turned up the modem? Is this ADSL or cable? What does your ISP say about it?

When you perform IPCONFIG, is your gateway in the same IP subnet as your client?
1
Blocked Profile
Apr 1, 2014 at 01:34 PM
Alright good job. Is this modem an approved modem by your ISP? If it is, then ask them to suport you. If it isn't then it won't work.

You do understand that you are paying for support. Your ISP is charging you money isn't it? If it isn't you get what you pay for. NOTHING!

I am confused why you are not jumping up and down on your ISP desk. They want you to consume their services, that is how they make money.

Without you letting me know what steps you have taken to ADMINISTER THE MODEM CORRECLTY, I cannot support you.

IS this cable or ADSL? IS IT PPOE? Do you have a username and password?
1
Ajay5530 Posts 3 Registration date Monday March 31, 2014 Status Member Last seen April 1, 2014
Apr 1, 2014 at 04:03 AM
pls help me , what can i do right now..?
0
Blocked Profile
Apr 1, 2014 at 08:46 AM
RIGHT NOW, you can pull up a CMD prompt and run IPCONFIG.

Let me know what happens. DO IT NOW!
0

Didn't find the answer you are looking for?

Ask a question
Ajay5530 Posts 3 Registration date Monday March 31, 2014 Status Member Last seen April 1, 2014
Apr 1, 2014 at 12:28 PM
hello sir when i type on ipconfig on cmd then shown me .


Ethernet adapter Ethernet:
Connection-specific DNS Suffix . :
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::92c:21b9:e9a9:9d2d%12
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.3
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
Tunnel adapter isatap.{19C08219-A8EC-440A-8C29-97AFCD44EDC0}:
Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:
Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:6ab8:2c75:d71:c4a6:a774
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::2c75:d71:c4a6:a774%13
Default Gateway . . . . . . . . . : ::..


pls help me. my modem is DNA A211-1.
0