TPLink W8151N is getting automatically restarted in every 15 min [Closed]

Report
-
 vineet -
Hello,

My modem is automatically restarts in every 15 Mins.
Model Name : TP Link W8151N
Firmware version : 3.0.0 Build 140313 Rel.26165
ADSL Firmware Version: FwVer:3.20.17.0_TC3087 HwVer:T14.F7_11.2
Line State :Showtime
Modulation :ADSL2 PLUS
Annex Mode :ANNEX_A



System log :
7/16/2015 19:9:13> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:9:13> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:9:13> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:9:24> Last errorlog repeat 16 Times
7/16/2015 19:10:7> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:10:11> Last errorlog repeat 19 Times
7/16/2015 19:10:16> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:10:22> Last errorlog repeat 11 Times
7/16/2015 19:10:42> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:10:45> Last errorlog repeat 2 Times
7/16/2015 19:10:50> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:10:57> Last errorlog repeat 2 Times
7/16/2015 19:11:32> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804cdb88
7/16/2015 19:11:32> Last errorlog repeat 2 Times



Please help how to resolve it

1 reply


Dear sir,

The stats that you have posted offers us no info on what is using this device, what O/S? It shows that you have an ADSL2 line (bravo by the way, VOD is headed your direction!)

Who is the owner of the router? Have you contacted them?

When you say restart, do you mean drops connection, or reboots to POST (if POST is something you are not familiar with, then just go buy another router and see if it does the same thing!)?

Please let us know, as your question cannot be answered by a hardware/connection log.
2
Thank you

A few words of thanks would be greatly appreciated. Add comment

CCM 3889 users have said thank you to us this month

The stats that you have posted offers us no info on what is using this device, what O/S? It shows that you have an ADSL2 line (bravo by the way, VOD is headed your direction!)
Answer: I have tried with another router using lan cable only and it runs fine but when I use tp link router with WiFi it restarts/drops the connection in every 15 mins.
I guess there is something wrong with it's settings?

Who is the owner of the router? Have you contacted them?
Answer : I am the owner of this router. Have tried to contact tp link about this but havnt received any reply from them.

When you say restart, do you mean drops connection, or reboots to POST (if POST is something you are not familiar with, then just go buy another router and see if it does the same thing!)?
Answer : it drops the connection in every 15 mins and it restarts automatically.