Auto shut of after startup

Closed
iamtripleb Posts 2 Registration date Tuesday November 24, 2015 Status Member Last seen November 25, 2015 - Nov 24, 2015 at 03:06 PM
iamtripleb Posts 2 Registration date Tuesday November 24, 2015 Status Member Last seen November 25, 2015 - Nov 25, 2015 at 09:32 AM
Hi All,

my laptop was running and I was watching youtube like usual, suddenly it shut off. When I start it, it shuts of after a couple of seconds, even the next day when it didn't ran so wasnt hot or anything.

I cleaned all the dust inside (there was little) and problem remains.
I removed one of the two RAM memory cards after the other, testing each time but problem remains.

I disconnected wifi card (WLAN and MAC mentions on it) and when I start it keeps going, after 20 sec the fan goes harder and keeps going indefinitely but screen remains black (also tried external monitor and looking with flashlight in screen). At this point I can only shut of by keeping the power button down 5 sec.
I tried placing a wifi card from an old laptop and it keeps running on black screen just like when no wifi card was connected.
I switch back the wifi card I got out in the first place (so back to original parts) and first problem is back, when I start up it shuts down after couple of seconds..

I also tried another hard drive without succes..

It's a Sony Vaio dont recall the model now but shouldn't be important I think..

thank you!
Related:

1 response

xpcman Posts 19530 Registration date Wednesday October 8, 2008 Status Contributor Last seen June 15, 2019 1,826
Nov 24, 2015 at 03:09 PM
I suspect a motherboard problem that only replacement will fix. If it's more than five years old then it's not worth fining.

Good luck
0
iamtripleb Posts 2 Registration date Tuesday November 24, 2015 Status Member Last seen November 25, 2015
Nov 25, 2015 at 09:32 AM
:( ok, thx
0