Connects to wifi, but not internet

devola009 - Nov 28, 2017 at 06:27 PM - Latest reply: ac3mark 10158 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus August 6, 2018 Last seen
- Nov 29, 2017 at 04:06 PM
Hello,
So i am trying to get my internet to pull up the browser page to search things, and it will not connect to the internet. I have a Windows xp compaq, and when i checked the "ipconfig/all"
I noticed this happened with some of the tunnel adapter local area connections (specifically the numbers 6,7, and 11 are the ones that were pulled up, everything else seems to be in order)

Tunnel adapter local area connection* 6

Media state: media disconnected
Connection-specific DNS suffix: (blank)
Descryption: Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address: 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled: no
Autoconfiguration enabled: yes

The only difference between 6, 7, and 11, is the description for 7 and 11 are the same(listed below)
"Description: isatap.{C9A39A6F-13D3-44E9-BB63-089E686BBFDC}"

That is where the problem is... But i don't know how to fix it, i would really like some help with this...

See more 

Your reply

4 replies

ac3mark 10158 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus August 6, 2018 Last seen - Nov 28, 2017 at 06:58 PM
0
Thank you
Is this SP3?
ac3mark 10158 Posts Monday June 3, 2013Registration dateModeratorStatus August 6, 2018 Last seen - Nov 29, 2017 at 04:06 PM
XP Service Pack 3...the latest supported version of XP (which by the way support ended for about 3 years ago)!
Respond to ac3mark