No Sound Driver [Solved/Closed]

mrka - Feb 9, 2009 at 11:33 AM - Latest reply: bett59 6 Posts Friday May 15, 2009Registration date July 11, 2009 Last seen
- Jul 11, 2009 at 08:35 AM
Hello,
can u send me free sound driver?Here's some information about my PC
MOTHERBOARD:
System Name: IBM8307HG2
Motherboard Vendor: IBM Corporation
Board Model: IBM
BIOS Version: PhoenixBIOS 4.0 Release 6.0 for IBM NetVista for IBM
Chipset Name: Intel 845G/GL/GV (Brookdale-G/GL/GV)
Chipset Vendor: Intel Corporation
Chipset: 82845G/GL/GV Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A1-step)
Southbridge Vendor: Intel Corporation
Southbridge: 82801DB/DBL (ICH4-L)LPC Interface Bridge
DMI/SMBIOS Version

SOUND:
Sound Chip Vendor: Intel Corporation
Sound Chip: 82801DB/DBL AC'97 Audio Controller (ICH4/ICH4-LA1 step)
AC'97/HDA Codec Name: Analog Devices AD1981B
Codec Enhancement: No 3D Stereo Enhancement

OPERATING SISTEM:
Operating Sistem: MS Windows XP Professional (5.1.2600 Service Pack 3)
Windows Folder: C:\WINDOWS

Please help me,I'm desperate!!!!!Thank u...
See more 

5 replies

Best answer
jmp59 29349 Posts Tuesday June 8, 2004Registration dateContributorStatus November 25, 2015 Last seen - Feb 10, 2009 at 01:53 PM
8
Thank you
Hello cathy : IBM8307HG2

U go to http://www-307.ibm.com/... u enter 8307HG2 as a product number, u click Go ...........

Thank you, jmp59 8

Something to say? Add comment

CCM has helped 1703 users this month

bett59 6 Posts Friday May 15, 2009Registration date July 11, 2009 Last seen - May 18, 2009 at 11:53 AM
THNKS FOR THE INFORMATION U GAVE IT HAS HELPED
ME AND MY VOLUME ICON IS NOW BACK.
0
Thank you
Hi, the chipset information won't help you find an audio driver I'm afraid. What is the make and model of your laptop? You may be able to find out what sound card is in installed and get the driver that way.
bett59 6 Posts Friday May 15, 2009Registration date July 11, 2009 Last seen - May 16, 2009 at 12:23 PM
0
Thank you
hello, I need HELP...simple steps cause I am older woman who is learning
i use a mic to record with. I have already uninstalled the MICRO SIGMA TELL.
then I use the search button to search 4 new hardware. when the new hardware is
installed I then go back to the little test record box and I can record my voice.

the problem is that when I shut down my computer and sign back on @
a later time then I still have the CANNOT RECORD MY VOICE OR USE MY
MIC. So I fugure that the new hardware is not being saved after I log
off.

PLEASE TELL ME WHY I HAVE TO KEEP REINSTALLING NEW HARDWARE
EVERY TIME I WANNA USE MY MIC TO CHAT WITH OVER YAHOO OR
USING WITH MY USB WEBCAM.
I HAVE dell D600...laptop WXP HOME EDITION
Thanks for any help to resolve my problem
Blessing
bett59 6 Posts Friday May 15, 2009Registration date July 11, 2009 Last seen - Jul 11, 2009 at 08:35 AM
0
Thank you
Hello, Yes sir I still have the sound recorder problem and if you will I can not
afford a new pc for if I could I SURELY would have it here now. I ALOS have
done ans still do charity work a local food pantry. I LOVE IT.

So I am ready to receive ur EVERYTHING WORKING pc.
Blessing