Windows 7 32bit sound drivers problem

Solved/Closed
maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
- Apr 17, 2014 at 04:11 PM
maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
- Apr 21, 2014 at 11:09 AM
i installed a new windows 7 ultimate 32 bit but when I installed it there is no sound at all how can I get my sound back my processor intel core2duo and from where can I get my drivers and sound pleeeeeaaaa help or if it is possible can you send me the drivers
chipset intel
p35/G33/G31 manufacturer Asustekvcomputer inc. model p5kpl-am/ps
PLEASE HELP ME AS FAST AS U CAN


i will do the step

1. DRP14_R407_Sochi driver pack solution
2. 32bit_Win7_Win8_Win81_R273_5 driver install
3. update sound drive online

but not solution plz sir help .
Related:

2 replies

maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
18
Apr 17, 2014 at 05:36 PM
thanks for quick replay sir

i will try this but not working sir

bothe driver Version V51005904_V6015904 / Version 5.10.0.5859/6.0.1.58
not working
18
jack4rall
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Apr 17, 2014 at 08:22 PM
Hello,
Try this 1
Click on Start --> In search box, type devmgmt.msc and press Enter.
"Device Manager" will be opened. If you have noticed any yellow exclamation mark on the High Definition audio device then right-click on it and uninstall it first. Now install the audio driver.
If the problem still exist then install the chipset driver first and then install the audio driver.
Good Luck
0
maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
18
Apr 18, 2014 at 02:10 AM
sir no exclamation mark show.
http://postimg.org/image/d0n5q36n7/0988111f/
0
maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
18
Apr 18, 2014 at 03:03 AM
sir plz help
0
jack4rall
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Apr 18, 2014 at 04:54 AM
Hello,
Try this 1
Go to BIOS, look for the option onboard audio and make sure that its enabled.
Good Luck
0
maakali99
Posts
9
Registration date
Thursday April 17, 2014
Status
Member
Last seen
April 21, 2014
18
Apr 18, 2014 at 09:09 AM
yes sir its enabled
0