Intel(r) 82579lm gigabit network connection problem unable to st [Closed]

Report
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016
-
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016
-
when restart my win server 2008 machine network adapter not connect getting over yellow triangle mark

Hi,

I have a problem with Intel 82579lm gigabit network adapter.

i'm using Intel DP55WB mother board.

Each time i restart or turn off my machine, there is a proble, with the network adapter driver -

it cannot connect to Internet. The icon of local area connection in Network Connections has gone.

so i have to uninstall the driver, restart and install again, only then it works.

i've downloaded the latest drivers from intel.com.

thanx
Related:

2 replies

Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

Do you know any solution .
please reply .

What is your DHCP server

have you set your server to have a static IP address in TCP/IP?
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

there is two connections one is onboard and second one is usb lan
yes i set static ip
Blocked Profile >
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

Does it happen when you take out the USB and use only onboard?
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

in for on board and out for usb
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

when take out USB, on board not working
Posts
39
Registration date
Thursday July 7, 2016
Status
Member
Last seen
September 30, 2016

after restart machine then upgrade on board working
but shutdown machine then getting yellow triangle on board Ethernet adapter