No audio output device is installed???? Help!

[Closed]
Report
Posts
6
Registration date
Tuesday November 17, 2009
Status
Member
Last seen
November 19, 2009
-
Posts
6
Registration date
Tuesday November 17, 2009
Status
Member
Last seen
November 19, 2009
-
Hello,

I have an hp dv5000 that had windows XP on it. I upgraded to windows vista home basic and now i have no sound! I installed real tek and driver detective and did all the trouble shooting i could do and nothing works.

Can someone help me please!

5 replies

Posts
8926
Registration date
Friday May 15, 2009
Status
Member
Last seen
October 7, 2010
2,105
hi there,

you must install the drivers compatible for vista

download it from official hp website on link below:

https://support.hp.com/us-en/

Thanks
Posts
6
Registration date
Tuesday November 17, 2009
Status
Member
Last seen
November 19, 2009

it wont let me download it. It says "problem loading page'' every single time....
Posts
6
Registration date
Tuesday November 17, 2009
Status
Member
Last seen
November 19, 2009

any other suggestions?
Posts
185
Registration date
Tuesday November 18, 2008
Status
Member
Last seen
January 29, 2010
68
Then you have a problem with your connection as well, as i am on the page right now, try again to load it !
Posts
6
Registration date
Tuesday November 17, 2009
Status
Member
Last seen
November 19, 2009

my connection is good. everything else is lighting fast. It's like the site just won't me download it. when i tried to upgrade my driver windows said that the best driver for my computer was already installed. still no sound though. It has something to do with me upgrading to vista...