Problem connecting to a website

[Closed]
Report
-
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020
-
I always have problems opening discussions site such as The Twilight Saga forum etc. The problem is, everytime I encountered a problem as such (Oops your link is broken or Internet Explorer couldn't connect you to www.xxx.com) I would just simply restart my computer and everything went back to normal. But these few weeks, I did the same thing, the same routine, but it doesn't work anymore! There's no problem signing in into facebook and hotmail, but when it comes to discussion sites, it just got stuck, and it is starting to get on my nerves. I tried deleting browsing history, caches and even cookies, but nothing works. Any idea how to solve my problems??


2 replies


Hi there,

Try using different browsers like Google chrome or Mozilla,get it downloaded on link below;

https://ccm.net/download/download-5292-google-chrome-mac

Thanks
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Hello,

Try this 1,

Click on the below link and download the file

http://www.funkytoad.com/download/HostsXpert.zip

Extract it ---> then double click on "HostsXpert" ---> then click on first button

which is "Make Writable?" button ---> then click on "Restore MsHosts File" button

-->click on OK and close the "HostsXpert" application.

Note : If first button is "Make ReadOnly?" instead of "Make Writable?" button,

then directly click on "Restore MsHosts File" button.