No sound/ audio from the (any) web browser?

Solved/Closed
rat23 - Aug 17, 2010 at 07:52 AM
 Shaunaj26 - Jul 6, 2013 at 07:55 PM
Hello,
one day I opened my browser and youtube in it there was no sound or audio then I tested my drivers and they were working properly. Then I also tested my audio and video in computer they were also working only the thing in my sound is not working in my web browser only.
So please help me in solving my problem........


5 replies

jack4rall
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Aug 17, 2010 at 08:01 AM
Hello,

Try this 1.

Copy the text starting from "Windows Registry Editor Version 5.00" -->

Open "Notepad" ---> Paste it ---> save the file as fix.reg

Note : Don't forget the file extension .reg.

Now double-click on fix.reg file ---> Click on OK.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"msacm.imaadpcm"="imaadp32.acm"
"msacm.msadpcm"="msadp32.acm"
"msacm.msg711"="msg711.acm"
"msacm.msgsm610"="msgsm32.acm"
"msacm.trspch"="tssoft32.acm"
"vidc.cvid"="iccvid.dll"
"VIDC.I420"="i420vfw.dll"
"vidc.iv31"="ir32_32.dll"
"vidc.iv32"="ir32_32.dll"
"vidc.iv41"="ir41_32.ax"
"VIDC.IYUV"="iyuv_32.dll"
"vidc.mrle"="msrle32.dll"
"vidc.msvc"="msvidc32.dll"
"VIDC.YVYU"="msyuv.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"msacm.msg723"="msg723.acm"
"vidc.M263"="msh263.drv"
"vidc.M261"="msh261.drv"
"msacm.msaudio1"="msaud32.acm"
"msacm.sl_anet"="sl_anet.acm"
"msacm.iac2"="C:\\WINDOWS\\system32\\iac25_32.ax"
"vidc.iv50"="ir50_32.dll"
"wave"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"VIDC.WMV3"="wmv9vcm.dll"
"VIDC.VP40"="vp4vfw.dll"
"msacm.voxacm160"="vct3216.acm"
"MSVideo"="vfwwdm32.dll"
"MSVideo8"="VfWWDM32.dll"
"wave1"="wdmaud.drv"
"midi1"="wdmaud.drv"
"mixer1"="wdmaud.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"vidc.VP70"="vp7vfw.dll"
"vidc.X264"="x264vfw.dll"
"VIDC.FPS1"="frapsvid.dll"
"vidc.VP60"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP61"="vp6vfw.dll"
"vidc.VP62"="vp6vfw.dll"
"vidc.DIVX"="DivX.dll"
"VIDC.UYVY"="msyuv.dll"
"VIDC.YUY2"="msyuv.dll"
"VIDC.YVU9"="tsbyuv.dll"
"VIDC.DRAW"="DVIDEO.DLL"
"VIDC.YV12"="yv12vfw.dll"
"wave2"="wdmaud.drv"
"midi2"="wdmaud.drv"
"mixer2"="wdmaud.drv"
"aux1"="wdmaud.drv"
"wave3"="wdmaud.drv"
"midi3"="wdmaud.drv"
"mixer3"="wdmaud.drv"
"aux2"="wdmaud.drv"
"VIDC.MSUD"="msulvc05.dll"
"wave4"="wdmaud.drv"
"midi4"="wdmaud.drv"
"mixer4"="wdmaud.drv"
"aux3"="wdmaud.drv"

Good Luck.
6
DUde this is not working wat I hav to do now
0
jack4rall
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Aug 17, 2010 at 12:25 PM
Hello,
try this 1
Copy the text starting from "Windows Registry Editor Version 5.00" --> Open "Notepad" ---> Paste it ---> save the file as fix.reg
Note : Don't forget the file extension .reg.
Now double-click on fix.reg file ---> Click on OK.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"wavemapper"="msacm32.drv"
0
Hello,
This solution is not working too.....
wat I hav to do now?
0
jack4rall
Posts
6428
Registration date
Sunday June 6, 2010
Status
Moderator
Last seen
July 16, 2020

Aug 18, 2010 at 08:26 AM
Hello,
try this 1
Delete all the cookies and the temp files from the browsers.
Try installing the latest flash player. If the problem still exists then try installing the k-lite codec pack. Click on the below link
http://download.oldapps.com/K-Lite_Codec_Pack/klcodec330f.exe
install it and then Start > Programs > K-Lite Codec Pack > Configuration > Codec Tweak Tool.
then check the checkbox next to [Registry] Fix non-working system sound and click on next.
Good Luck.
0
thanx man this is working
0
gordonsmom
Posts
1
Registration date
Friday August 20, 2010
Status
Member
Last seen
August 20, 2010

Aug 20, 2010 at 01:30 AM
thanks! finally fixed my sound after nearly 2 months
1
yea boy werked for me so to let all no wat happend in my case I bout a cctv card if not work so douloded a differnet one not worked was not in remove programs so I go to start click on the program an deleat it sound gon on broser wow thank you so much for share this info you all need a handshake an a big pat on the back
0
God Bless you man It helped me fix my problem in windows 7 I was sure I had to format my HDD but it worked like a wonder
0

Didn't find the answer you are looking for?

Ask a question
That great, thank alot to you.
0