Outlook

Closed
ME - Jul 14, 2011 at 03:42 AM
Ambucias Posts 47356 Registration date Monday February 1, 2010 Status Moderator Last seen February 15, 2023 - Jul 14, 2011 at 04:26 AM
Hello,

I have recently been getting slow reponses form my PC in general and it then results in Outlook performing a send/receive on opening that does not result in any of the items actually sending or receiving. To date I have been assumng I have some kind of virus and and restored to a previous date. Once successful the mail and explorer all work fine for a few days....up to over a week until agian the same sympton reappears.

Not sure where to look to find what is doing this, can anyone help?



Related:

1 response

Ambucias Posts 47356 Registration date Monday February 1, 2010 Status Moderator Last seen February 15, 2023 11,164
Jul 14, 2011 at 04:26 AM
Greetings,

Please, bare in mind that before any answer given on the forum, you should know that there are volunteers who give their time trying to solve user problems. They do have a life other than this forum including me.

Therefore, it is specifically requested from Kioskea forum users to show their respect. For this, the use of polite expressions is a minimum.
https://ccm.net/apps-sites/internet-archeology/ccm/10131-terms-of-use-for-ccm-respect-for-others/#politesse

To say please, thank you, appreciate, grateful, etc... is common courtesy when you want something, especially help!

You must copy, modify and repost your message respecting the politeness charter.

We trust that you understand.

Moderator
0