Upgrading Win 7 home basic to Win 7 Ultimate. [Solved/Closed]

pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 12, 2012 at 03:04 AM - Latest reply: pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen
- Jan 18, 2012 at 03:44 AM
Hello,
Please some one assist why my laptop (Compaq presario CQ56) cant load windows after finishing the installation.
I have managed to install windows right; but when the window finishes everything, it shuts down and i get a black screen. if i restart the computer i get black screen with blinking "white hyphen".

Please assist.

Pitah
See more 

9 replies

Ambucias 53342 Posts Monday February 1, 2010Registration dateModeratorStatus July 23, 2018 Last seen - Jan 12, 2012 at 04:22 AM
0
Thank you
Hello,

What happens if you press alt+ctrl+del?

Can you boot in safe mode?

Rehards
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 12, 2012 at 05:05 AM
0
Thank you
thanks Ambucias

When i press Cntl +Alt+Del, it restart but does not load windows. I get blinking cursor.
Ambucias 53342 Posts Monday February 1, 2010Registration dateModeratorStatus July 23, 2018 Last seen - Jan 12, 2012 at 05:07 AM
0
Thank you
Can you boot in safe mode?
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 12, 2012 at 05:12 AM
0
Thank you
no.. i cant
Ambucias 53342 Posts Monday February 1, 2010Registration dateModeratorStatus July 23, 2018 Last seen - Jan 12, 2012 at 05:25 AM
0
Thank you
You must find the issue somewhat frustrating.

I would be inclined to suggest that you insert you Win altimate CD, reboot and attempt repair.

I will be logging off for the day.

If you wish to continue, send a private message to this wizard friend Sundar7701 and ask him his advice.

http://ccm.net/communaute/profil-sundar7701

Remember to give him this thread's url:

http://ccm.net/forum/affich-635214-upgrading-win-7-home-basic-to-win-7-ultimate#newanswer

Good luck
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 12, 2012 at 07:06 AM
NOTHING HAS CHANGED. I HAVE INSTALLED THE WINDOWS AGAIN BUT IT REMAINS THE SAME. THANKS. LET ME CONTACT SUNDAR7701
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 13, 2012 at 07:44 AM
Someone please safe my hair....im scratching my head badly...pliiiiiiiizzzzzzz help.
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 14, 2012 at 02:03 AM
0
Thank you
so far i have realized that it fails to get the os....is there anyone who might help to sort out this thing.....its driving me nuts, nuts nuts
pitahmungai 9 Posts Thursday November 17, 2011Registration date January 18, 2012 Last seen - Jan 18, 2012 at 03:44 AM
0
Thank you
Hi,
After a very hard thinking and weird trials, I sorted myself out. May be some one will get this problem and will need to sort it out this is all I did.

I reformatted the disc completely win Win 98 OS. Installed the Win 7 Ultimate and it worked. The issue might have been brought about by the partition that had the recovery files...so get rid of it.

Happy pitah