HD6670 Boot problem

Closed
vickyjusme
Posts
6
Registration date
Sunday December 5, 2010
Status
Member
Last seen
March 11, 2012
- Mar 10, 2012 at 07:27 PM
vickyjusme
Posts
6
Registration date
Sunday December 5, 2010
Status
Member
Last seen
March 11, 2012
- Mar 11, 2012 at 12:28 AM
Hello,


My specs:
Core2Duo processor,
Intel DG31PR motherboard,
2GB RAM,
1GB powercolor HD 6670 GPU,
Corsair CX 430W PSU,
windows 7 32bit.

Recently upgraded my PC with a new GPU HD 6670 from my old 8400GS. After upgrade i faced boot problems. The computer wont cold boot so initially i thought the drivers are causing the problem so i formatted my PC and installed windows again. The GPU was working fine until i installed the catalyst driver, after reboot the same boot problem continues. I had to remove the GPU for now.

I doubt the faulty card problem because i played Battlefield Bad company 2 and several games when it worked fine. Any suggestions on what the problem might be and any solutions? Help me!

2 replies

xpcman
Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
1,969
Mar 10, 2012 at 10:09 PM
Video cards can be flaky. Sometimes the latest drivers are not the best. I would use the drivers that came with the video card or try downloading something other than the latest ones. You can "Roll back" the drivers without reinstalling Windows using the Device Manager. You might need to boot into "Safe Mode" to do it.

Good Luck
0
vickyjusme
Posts
6
Registration date
Sunday December 5, 2010
Status
Member
Last seen
March 11, 2012

Mar 11, 2012 at 12:28 AM
I used both the drivers. First when i upgraded i used driver from the AMD site. Then when i re installed windows i used the driver that came along with the card.

when i leave the booting for a while windows startup repair starts. But i don even get the boot screen.
0