Only facebook is not opening [Solved/Closed]

maazhk 2 Posts Tuesday May 28, 2013Registration date May 28, 2013 Last seen - May 28, 2013 at 12:48 AM - Latest reply:  Igottogetaway
- Jan 24, 2015 at 11:00 AM
Hi from yesterday I am not able to open facebook. other website are opening.
checked in another computer from same network service provider, facebook is working.
restored windows 8 from a day before when facebook stop working.
i reset all settings for explorer,firefox,chrome..
removed firefox and again checked with new version
even checked by setting firewall off.
done ipflush
cleared all cookies,browsing story.....

Regards
See more 

21 replies

Best answer
7
Thank you
I had same problem.
Looked for days into that problem.
Finally (in IE) I checked the encryption and that was it.
In my IE browser only SSL 1.0 and SSL 2.0 were checked.
Then I also checked TLS 1.0 in ADVANCED INTERNET OPTIONS
and that solved the problem.
Now I know, typing
http://www.f....... only makes an handshake to establish a secure connection under
httpS://www.f...
If your encryption is not good enough , no page is loading.

Thank you, tech nick 7

Something to say? Add comment

CCM has helped 1805 users this month

Thank you! Checking TLS 1.0 solved the problem. I wonder if allowing an update to another add on had unchecked it. Anyway - this works and thank you!
many many thanks
3
Thank you
for facebook opening, you should adopt this procedure where FB is not opening as ordinarily

you your internet option and tab:
set it defalt and add one more effective site
put FB full address or any address which is obviously prohibited in your country
save the setting and
enjoy ...

regards
Dr. Sam D.M Bakker
Dr. Tom Yaomani
Wooooooooooooo! thank you sir, really it is very good
jack4rall 6505 Posts Sunday June 6, 2010Registration dateModeratorStatus December 30, 2015 Last seen - May 28, 2013 at 05:37 AM
0
Thank you
Hello,
Try this 1
First check if you are able to ping to those sites.
Click on Start --> Run --> Type cmd and press Enter. "Command Prompt" will be opened.
Now enter the below command.
ping www.facebook.com --> Press Enter.
Are you getting the reply messages ? Also let me know the complete error message you are getting when trying to open the site in any browsers.
Good Luck
maazhk 2 Posts Tuesday May 28, 2013Registration date May 28, 2013 Last seen - May 28, 2013 at 01:03 PM
0
Thank you
I did Ping www.facebook.com. I got reply....and cmd promt closed. when I open fb in browser I got this msg.....

This page can't be displayed

*Make sure the web address https://www.facebook.com is correct.
*Look for the page with your search engine.
*Refresh the page in a few minutes.
*Make sure TLS and SSL protocols are enabled. Go to Tools > Internet Options > Advanced > Settings > Security

I have already enabled TLS and SSL....
I did Mcafee scan to my fb account.
Still not same problem..
I chekd putting https, http,https://facebooks.coms....not working with any of these ideas.
and rest of all web pages are opening.....
Just try with the command-

ipconfig /flushdns

in command prompt. It will work for sure.
i m also having the same problem and tries all the solutions..still it is not opening.. pls help. what should I do now?
odesk and facebook showing listed in my
browser
redhawk5000 1 Posts Monday October 20, 2014Registration date October 20, 2014 Last seen - Oct 20, 2014 at 04:29 PM
you rock tech nick!!! fixed my problem
THANK YOU THANK YOU THANK YOU, haven't been able to use my computers in months. Now it works, thank you so much.
0
Thank you
hello, I'm also facing the same problem, I tried everything u suggested to others the message I get is "problem loading page" I'm using window 7
0
Thank you
Having the same problem. Actually, it happened after posting a paragraph on many places in a short time. Maybe they have blocked it for a particular time), but not sure. Everything else is working perfect.
And I don't know how to restore it. No useful answer as of yet.
Ambucias 55106 Posts Monday February 1, 2010Registration dateModeratorStatus September 24, 2018 Last seen - Apr 23, 2014 at 05:00 PM
Zia,

Try deleting all of your temporary files and cookies, it should fix the problem.