Gateway no signal

Closed
Gbond34390
Posts
2
Registration date
Wednesday July 20, 2016
Status
Member
Last seen
July 20, 2016
- Jul 20, 2016 at 02:44 AM
xpcman
Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
- Jul 21, 2016 at 02:32 PM
Hello I just finished setting my father's Gateway computer up but I ran into issue the power isn't working the monitor is functioning but it's receiving no signal and also my CD drive is working and everytime I press the power button the fan is blowing so it also function but my power isn't on can somebody help me with this issue1

2 replies

xpcman
Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
1,968
Jul 20, 2016 at 01:41 PM
Is this a new computer or just one that has been moved from house to house?

You probably have a loose connection to one of the motherboard power plugs. I suggest you unplug the computer, open the case and check/reconnect the power plugs.

It's also possible that your hard drive has become disconnected.

Good luck
0
Gbond34390
Posts
2
Registration date
Wednesday July 20, 2016
Status
Member
Last seen
July 20, 2016

Jul 20, 2016 at 03:09 PM
My father brought it around 2012 and he kept in the Box he's not really computer savvy this was the first time I hooked it up
0
xpcman
Posts
19532
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
1,968
Jul 21, 2016 at 02:32 PM
it may need a new CMOS battery if it sat unused for so long.
0