Access Reports dont display fully

Closed
Report
-
 David -
Hello all,

I have recently created a programme for use at work, and it works perfectly, all tested etc on my laptop, but when this is copied over to other laptops there is a problem....

All my forms open up ok ( i have them all as pop ups and full screens) but when the reports open, they do not display correctly. The footer shows, and all the fields and rest of the screen only shows when you click around the screen, or select all. If the same file is copied back to my system, it works fine. To make things more confusing, one of the PC's actually works fine!

im guessing my system works, and therefore maybe its a security issue, but as far as m aware the laptops are the same, same systems, same software, and same updates.

any clues would be most appreciated!

Thanks

David

3 replies

Posts
4476
Registration date
Thursday January 28, 2010
Status
Contributor
Last seen
August 2, 2020
768
Could you please upload a sample file with sample data etc on some shared site like https://authentification.site , http://wikisend.com/ etc and post back here the link to allow better understanding of how it is now and how you foresee.

Also stupid to ask, but does all PC have same version of Office/windows and service packs ?
1
Thank you

A few words of thanks would be greatly appreciated. Add comment

CCM 2821 users have said thank you to us this month

Heres a test version....
All the Laptops are the same- i have two identical ones here, one is this one where it works, the next doesnt. Like i said, the forms all work, but it is the reports which only show once highlighted.

excuse the database, im not a developer, just used some knowledge and trial and error from school knowledge 6 years ago!


http://wikisend.com/download/531630/STV OMP - Sample.accdb
Posts
4476
Registration date
Thursday January 28, 2010
Status
Contributor
Last seen
August 2, 2020
768
Pretty impressive design.

Is there any specific report that cause this issue ?
Posts
4476
Registration date
Thursday January 28, 2010
Status
Contributor
Last seen
August 2, 2020
768
Well I am one of those who is not able to see the report. I was able to see report if i change its Pop Up property to NO
It seems all the reports dont seem to work, the ones in the middle section.
My guess is that because all the reports are macros, here must be some type of security glitch somewhere.

I shall try the pop up =no , but the users who will be using the system will have little, if any knowledge....so i want the full screen to prevent the users from causing any damage!