Internet Explorer 11 problems opening videos in Facebook

Closed
Report
Posts
10
Registration date
Thursday January 16, 2014
Status
Member
Last seen
March 25, 2016
-
Posts
3569
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Moderator
Last seen
July 18, 2016
-
In the Adobe site the Test Flash Player states the Flash Player (Shockwave Flash Object) in IE11 is DISABLED or ACTIVE X FILTER is on.

Neither of the above is true according to Manage Add-ons/Tools and Extensions in IE11.

Please provide some understanding and a fix for this this frustrating issue.

Regards,

mikeandsylvia

Las Cruces, NM

4 replies

Posts
3569
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Moderator
Last seen
July 18, 2016
878
Hello Mykeandsylvia,
what is your os?
Posts
10
Registration date
Thursday January 16, 2014
Status
Member
Last seen
March 25, 2016

Computertech,

I am running on Win 8.1.

I also have problems opening videos in other web sites as well as Face book. Can I assume if we can fix the issue it will probably be OK for the opening of all videos (yahoo, MSN, Firefox, Comcast, etc)?

It appears as though some videos will open. However, I have observed these are mainly the Utube.

I appreciate your help on this issue. I have been pulling my hair-out trying to figure this out.

Regards,

mikeandsylvia

Las Cruces, NM
Posts
3569
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Moderator
Last seen
July 18, 2016
878
Did you try these steps..
https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-issues-windows-8.html
Given here.?
If yes then Download the adobe flash player version for windows 8.1 in the same website and restart the IE..
Posts
10
Registration date
Thursday January 16, 2014
Status
Member
Last seen
March 25, 2016

Computertech,

Yes, I tried all of the steps you suggested. I even attempted to download win 8.1. It came back with an update window "not applicable to my computer".

Where do I go from here?

Regards,

mikeandsylvia

Las Cruces, NM
Posts
3569
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Moderator
Last seen
July 18, 2016
878
Did you try system Restore?..