My Toshiba Satellite computer satellite C655-S5512 [Closed]

Report
Posts
1
Registration date
Thursday August 24, 2017
Status
Member
Last seen
August 24, 2017
-
Posts
19607
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
-
My computer is saying this. Intel UNDI. PXE-2.0 ( BUILD 083) For Atheros PCIE Ethernet controller v2.0.2.7 ( 11/02/10 check cable conections! PXE-MOF : Exiting Intel pxe ROM. An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating system. Press collateral alternate delete to restart. This is displayed on a black screen with white lettering. Well I have tried everything and nothing's working none of the buttons it only goes to the boot menu if I make it go there. Keeps asking me for a password in a blue box when I turn it on my computer. Then all this comes up what I wrote above. I factory reset it using the prompt as I'm going to use my computer again and this is all I get and I can't go any further won't let me do anything. What do I do now??? This all started because I couldn't get in my password to my sign in screen and try to factory reset it help please.

1 reply

Posts
19607
Registration date
Wednesday October 8, 2008
Status
Contributor
Last seen
June 15, 2019
2,319
the computer has not found a bootable hard disk and is attempting to boot from the network. This could be because the disk has failed or because something went wrong with the "Factory Restore". here is a link to a site that has instructions for the restore. If that doesn't work then you will need to pay someone to replace and hard disk and buy a new copy of Windows 10. It might be cheaper to buy a new computer.

https://www.microcenter.com/tech_center/article/3678/Toshiba_Satellite_C655-S5132_Factory_Default_recovery