No internet access but I can surf internet

Closed
Udagama
Posts
32
Registration date
Sunday March 28, 2010
Status
Member
Last seen
July 27, 2010
- Jul 23, 2010 at 09:30 PM
Ambucias
Posts
47366
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
- Jul 27, 2010 at 03:38 PM
Hello,

I use Windows 7. I connect to the internet In Huawei E156G Modem with static IP. My internet connection is OK, everything works, but there is a yellow triangle in the connection icon in tray (Task bar). If I put the cursor over it, I can read: " No internet access" if i click that icon and go to its status i can see "IPv4 and IPv6 Connectivity : No internet connection"
Then i go to "Network and sharing center i can again see no internet connection. I setup my Broadband connection as a "Public connection" If i start Windows network Diagnostic wizard for detect error it also can't detect error.

3 replies

yhanyhan_pinas
Jul 23, 2010 at 10:26 PM
you are a modem user..try this it maybe help you this simple way. eject the connection of your internet 1st, then restart your computer with safe mode last plug it in again..if is not find another solution.
0
Udagama
Posts
32
Registration date
Sunday March 28, 2010
Status
Member
Last seen
July 27, 2010
41
Jul 24, 2010 at 10:17 AM
Its not work
0
Ambucias
Posts
47366
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,292
Jul 25, 2010 at 06:34 AM
Hello,

In your hardware, delete the modem completely. Reboot your CPU and windows will detect it again. That should resolve a possible conflict.
0
Udagama
Posts
32
Registration date
Sunday March 28, 2010
Status
Member
Last seen
July 27, 2010
41
Jul 27, 2010 at 09:26 AM
After i Delete modem driver, then i can't connect to the internet. PC correctly identify modem. but can't connect internet. So what should i do?
0
Ambucias
Posts
47366
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,292
Jul 27, 2010 at 03:38 PM
Dear Udagama,

What meant was to delete the modem not the drivers. Now you must reinstall the drivers.

Regards

P.S. We do not live on the same continent, so be patient for the response. You and I both have to get some sleep sometimes.
0