Getting wifi signal but can't access internet [Solved/Closed]

prashanth120792 2 Posts Wednesday August 22, 2012Registration date August 25, 2012 Last seen - Aug 22, 2012 at 07:51 AM - Latest reply:  james
- Jan 12, 2013 at 01:18 AM
Hello,

i am using dell inspiron 14r until yesterday everything was good I was able to access internet but suddenly I am not able to get access....i mean I am getting wifi signal perfectly fine but it is showing no internet access (an exclamatory mark within signal symbol) but I check it with a wired connection it is working properly so it is not the mistake of my modem it think so.....please help me with this problem
See more 

4 replies

Best answer
360
Thank you
how do I reset ip add?

Thank you, james 360

Something to say? Add comment

CCM has helped 1296 users this month

rockshy496 98 Posts Thursday August 23, 2012Registration date August 31, 2012 Last seen - Aug 25, 2012 at 01:12 PM
53
Thank you
It was all a pleasure but in reality the credits goes to you.

Take care.
prashanth120792 2 Posts Wednesday August 22, 2012Registration date August 25, 2012 Last seen - Aug 25, 2012 at 06:13 AM
32
Thank you
thank u got it resolved :) the issue was with my ip address. I reset my ip address and was able to access
rockshy496 98 Posts Thursday August 23, 2012Registration date August 31, 2012 Last seen - Aug 23, 2012 at 01:14 PM
15
Thank you
Hello,

It may be that the configuration settings or password has been changed, please connect via a cable to see whether it works first.

Thanks in advance.