Net has connected but IE and Chrome browsers are not working

Solved/Closed
krish na Posts 2 Registration date Monday February 11, 2013 Status Member Last seen February 12, 2013 - Updated on Jan 16, 2019 at 07:50 AM
 Mahesh - Jan 11, 2019 at 06:09 AM
Hello,

I had a problem with browsers, in my office laptop I have used IE and Chrome previously, but after formatting this with win7 proffesional, I couldn't able to use IE and chrome but Mozilla is working. and while I login as a administrator all browsers are working fine, please help in this issue and I had tried
1) Click on Start --> In search box, type cmd --> Then "CMD" will be displayed in

the search --> Now right-click on "CMD" ---> Select "Run as administrator".

2) Now enter this command

netsh int ip reset resetlog.txt

Press "Enter".

3) Reboot your computer

but I didn't get the prblm resolved.

System Configuration: Windows XP / Internet Explorer 7.0
Related:

2 replies

Hi,

Hope the below solution works for you..
  • 1. Click on Settings --> Show Advanced Settings
  • 2. Under the Network, click on Change Proxy Settings
  • 3. Click on Connections Tab -->LAN Settings
  • 4. Select the Check box "Automatically detect the settings"
  • 5. Click on OK.


It worked for me. Just try this.
22
Thanks a lot!! it worked for me.
0
superb dude !!

worked for me
0
Thank you for the pointers it worked.
To clarify on my version using I.E. :
- Tools
- Internet Options
- connections
- LAN settings
--- here I set "Automatically detect settings" AND switched OFF "use proxy server for your LAN...."
this RESOLVED connections using both IE and Chrome
My problem may have originated from previously using a VPN
0
mavisbean Posts 1 Registration date Friday December 12, 2014 Status Member Last seen December 12, 2014
Dec 12, 2014 at 11:01 AM
Can you please tell me from where you are clicking "settings"?
0
It is from google chrome browser
0