Sony Vaio Model: SVF152C29L Problem

Closed
DerpyTurtle
Posts
4
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Member
Last seen
February 7, 2015
- Feb 6, 2015 at 07:57 PM
Ambucias
Posts
47365
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
- Feb 7, 2015 at 04:26 PM
My Sony Vaio turns on, but it doesn't hsve the logo or any options. I have attempted to take out the battery and ctr+alt+delete, but nothing seems to work. No cursor shows up, and nothing happens. The fan is going and all 3 of the little lights turn on. God, I am freaking out. Any solutions?
Related:

2 replies

Ambucias
Posts
47365
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,285
Feb 7, 2015 at 04:48 AM
Hello

Have you tried connecting to an external monitor to see if you get a signal?
0
DerpyTurtle
Posts
4
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Member
Last seen
February 7, 2015

Feb 7, 2015 at 06:57 AM
How do I do that?
0
DerpyTurtle
Posts
4
Registration date
Friday February 6, 2015
Status
Member
Last seen
February 7, 2015

Feb 7, 2015 at 09:36 AM
Nevermind the comment above. I just tried connecting it to a external moniter, but nothing happened. I even tried to clean the RAM, but I couldn't even take it out. The yellow light keeps flashing.
0
Ambucias
Posts
47365
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 1, 2021
11,285
Feb 7, 2015 at 04:26 PM
When you took out the battery, did you also disconnect the cable and push the power button for 58 seconds?
0