Need USB 2.0 driver for VISTA Ulitmate 64

Closed
sdenne
Posts
1
Registration date
Thursday April 2, 2009
Status
Member
Last seen
April 3, 2009
- Apr 3, 2009 at 08:58 AM
 Riri - Nov 13, 2015 at 01:01 AM
Hello,

Anyone have advice (of course, everyone has advice) but, I need a driver for an gforce 6100le motherboard (mb), with an AMD 5600+ CPU, operating on VISTA Ultimate.

I keep getting "this USB device will operate faster on a 2.0 USB hub."

Well, golly! I'd like that. It is a USB port. It worked great on XP! But Vista? I haven't found a driver, yet.

This program I got, Driver Detective, advertises "let us fix your USB problems." No way, they don't even answer my e-mails, much less fix my driver problems.

I don't really know if the gForce, nForce drivers have anything to do with the USB port. They don't seem to affect it.

Anyone out there have the correct answer?

2 replies

i need usb 2.0 too for vista 64 ultimate
<a href="http://imageshack.com/f/7hclipazj" target="_blank"><img src="http://img269.imageshack.us/img269/1051/clipaz.th.jpg" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" border="0"/></a>
5
Highway72
Posts
233
Registration date
Thursday April 2, 2009
Status
Member
Last seen
July 16, 2009
11
Apr 3, 2009 at 06:26 PM
that message usually means the device is running on older USB1.1 rather than the devices native 2.0 usb, i other words its normal, just means the mobo doesnt have usb2. However it seems odd a board of its ages doesnt have USB2....wierd. If you are using the front USB ports try the rear ones...it could be the back ones are the usb2's
1
Ok I will try the back one's thanks
0