Connected to internet but can't browse [Closed]

Report
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018
-
Posts
48727
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 19, 2020
-
I'm hoping you'll be of some help since I've tried every solution I found all over the web and nothing's working.
Yesterday afternoon I had trouble opening google and thought there might be a problen with my network. I restarted the router, but still nothing. Plus, the WiFi works on my phone.
Later it somehow connected, but I wasn't sure what method in particular helped since it happened later after it had been a while since I was trying to fix it.
Later, I lost the connection again and I haven't been able to connect ever since
The laptop I have is Acer Aspire E 15 and I've never had a similar problem.
I've tried changing adapter settings, running troubleshoot, flushing the dns through cmd (admin), but no luck.

1 reply

Posts
48727
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 19, 2020
15,414
Go to command prompt
In the Black Command Box Type: netsh int ip reset c:\resetlog.txt

Hit Enter Key

Restart the computer and try to log in and browse the Internet.

If the problem persists, continue using these steps.
In command prompt

In Black Command Box Type: netsh winsock reset

Hit Enter Key

Restart Computer
Posts
48727
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 19, 2020
15,414 >
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018

That's weird! You have a signal but no Internet. My solution has never failed.

Are you using a proxy ?

Have you tried resetting your browser to default settings?
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018

Yep. It's not the browser either.
Posts
48727
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 19, 2020
15,414 >
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018

How do you know it's not the browser?
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018

I reset the settings and tried with Chrome (which I normally use), Mozilla and Edge
Posts
48727
Registration date
Monday February 1, 2010
Status
Moderator
Last seen
September 19, 2020
15,414 >
Posts
5
Registration date
Tuesday February 13, 2018
Status
Member
Last seen
February 13, 2018

Congratulations Sir! You stumped me !

Now, If I were in your position, I would try to restore my computer back to a date before the problem occurred. No data is lost.