Compaq presario cq60 help!!!!!!!!!!!!

Solved/Closed
wayacool - Jan 11, 2011 at 12:37 PM
 wayacool - Jan 11, 2011 at 02:09 PM
Hello,

ok so i have a problem i had this laptop for like 8 months and it worked fine but now when i plug in the power cord it shuts off the laptop. the laptop runs fine with just the battery but the battery has only 1% life left and when i try to charge it it turns off my laptop PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!! THANK YOU oh ya i already got a new power cord but it still doesn't work

my laptop is a compaq presario cq60-615dx

2 replies

jack4rall Posts 6428 Registration date Sunday June 6, 2010 Status Moderator Last seen July 16, 2020
Jan 11, 2011 at 12:55 PM
Hello,

If you bought a new power adapter then make sure that you have the correct

output voltage. Its also possible if the output voltage is not correct as required

by the laptop and its shutting down to prevent any damage. If the problem

still exists even after having the right and the correct power adapter then the

problem may be with the motherboard or its getting short-circuited when you are

connecting the power adapter. Its better if you take to your nearest service

center. They will check and let you know if the problem can be fixed by doing a

small repair on your motherboard or you have to buy a new motherboard.

Good Luck
1
Thanks!!!!!!!!!!!! i found my receit and they will fix it for FREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
0
Blocked Profile
Jan 11, 2011 at 12:40 PM
Hello, accordingly there might be a problem upon its power supply ot the electricity flow. Upon such a case, it will be wiser to get the laptop to a proper computer technician for them to detect from where the problem is sourcing out ofr the issue can also be a burnt cicuit. Kind regards.
0