Computer not booting

Closed
Yogso
Posts
4
Registration date
Sunday December 20, 2015
Status
Member
Last seen
December 21, 2015
- Dec 20, 2015 at 03:48 PM
Yogso
Posts
4
Registration date
Sunday December 20, 2015
Status
Member
Last seen
December 21, 2015
- Dec 21, 2015 at 03:45 PM
Hello,

I'm having a problem with my computer. Today, my keyboard fell, and stopped respoding. I got angry and shut down my computer by pressing button for 5 seconds. I tried to start it later, but it started, stopped, then restarted but no video output. Now whatever i do, it obly turn on, but nothing happens, as if cpu had no power.

I studied some IT, and i did all i could think of.
Reseated everything, including cpu.
Changed thermal paste, just in case.
Tried one ram, no ram, other ram slots,...
Removed gpu and tried using integrated gpu.
Tried unplugging all not needed devices.
Clear cmos
Unplug all and hold power button.

My gear:
Asrock fatal1ty performance z77
Intel i5 3570k stock
2x4 gb ram gskill
Coolee master hyper 212 evo
Msi gaming r9 280x
Corsair cx 600m
Ssd
Hdd
Dvd drive
Zalman z12+


The has included post card (for error codes) but nothing appears.
It also has power on and off button on board. It did light up on first tries, but now nothing.

I'm lost. Help.

1 reply

Yogso
Posts
4
Registration date
Sunday December 20, 2015
Status
Member
Last seen
December 21, 2015
1
Dec 21, 2015 at 06:45 AM
Bump, it's my work tool, if anyone could help me...
1
Yogso
Posts
4
Registration date
Sunday December 20, 2015
Status
Member
Last seen
December 21, 2015
1
Dec 21, 2015 at 11:31 AM
So, today after work, i got home. I let it unplugged and open whole night. First thing coming home was unplugging everything else on the domino plug, and switch it it. And i did get a POST basically asking for keyboard. I did plug one, and successfully booted. I shut it down and plugged everything, put it back to its place. And... nothing. Power on, no video output. Just like yesterday...
0
Yogso
Posts
4
Registration date
Sunday December 20, 2015
Status
Member
Last seen
December 21, 2015
1
Dec 21, 2015 at 03:45 PM
Some more news... i tried again after a few hours waiting. It did boot, i got into windows. My applications all loaded, i could do some occt.
By fear, i then proceeded step by step, with a reboot on each step.
I first replugged second screen. Reboot.
I then plugged in network. Reboot.
Then audio, reboot.
Then, i closed the back of the case, reboot.
After that, i closed the front, ans successfully booted again.

Then, i tried to put it back to its place (shut down ofc), and tried my best not to shake it. Tried to boot... it shut down after a second, rebooted and back to first place. Only fans and leds running.
I'm really confused. I'm thinking it might be psu not having enough fresh air ( its vent is on the bottom). So i'll wait and try again, but this time i've put the computer on a wooden plate, by my desk. It should have fresh air. Wait and see...
0